Τελετή Αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ - Τετάρτη 27/3/2024

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοίτους Μεταπτυχιακών & Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΤΕΦΑΑ).

Στην ορκωμοσία θα συμμετέχουν, οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ).

Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η απονομή διπλωμάτων στους απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΦΑΑ, και στο τέλος η απονομή πτυχίων στους απόφοιτους του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΦΑΑ.

  • Ώρα προσέλευσης 10:00 π.μ.
  • Έναρξη Τελετής 11:00 π.μ.

Με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων, στην Τελετή Ορκωμοσίας μπορούν να παραβρεθούν αποκλειστικά και μόνο έως τέσσερα (4) άτομα ως συνοδοί σε κάθε απόφοιτο/η.

**Τονίζεται αυστηρά ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να γίνει χρήση κομφετί, σερπαντίνας, κόρνας κτλ, είτε από τους αποφοίτους/ες ή από τους συνοδούς τους, σε ΟΛΟΥΣ τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Τμήματος.

Γραμματεία Τμήματος
21/3/2024


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr