Ανακοίνωση για τους/τις υποψηφίους/ες με σοβαρές παθήσεις που εισήχθησαν στο ΤΕΦΑΑ–ΠΘ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23

 

Οι επιτυχόντες της ειδικής κατηγορίας των πασχόντων από σοβαρές παθήσεις, που έχουν πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική εγγραφή στην εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρακαλούνται να καταθέσουν στην Γραμματεία του ΤΕΦΑΑ το χρονικό διάστημα από την 13-9-2022 έως την 16-9-2022 (αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά με e-mail στο: info-pe@pe.uth.gr, ή ταχυδρομικά με απλό ταχυδρομείο όχι συστημένη επιστολή) στην παρακάτω διεύθυνση:  

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Γραμματεία Τμήματος
Καρυές, Τρίκαλα
42100

 τα ακόλουθα δικαιολογητικά προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους:

  • Τo pdf της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας ή άλλο δημόσιο έγγραφο, από το οποίο αποδεικνύεται η ακριβής ημερομηνία γέννησης και τα ονομαστικά τους στοιχεία.
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο του Τίτλου απόλυσης: απολυτηρίου ή πτυχίου ή αποδεικτικού του σχολείου από το οποίο αποφοίτησε.
  • Ευκρινές φωτοαντίγραφο του Πιστοποιητικού διαπίστωσης της πάθησης που έχει εκδοθεί είτε α) από αρμόδια επταμελή Επιτροπή του νοσοκομείου, όπως αυτές συστήνονται  κάθε χρόνο, με υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την αρ. Φ.151/17897/Β6/2014 (ΦΕΚ 358 Β΄) κοινή υπουργική απόφαση, είτε β) από την Επιτροπή εξέτασης ενστάσεων υποψηφίων με σοβαρές παθήσεις για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σε ποσοστό 5% η οποία συγκροτείται με κοινή υπουργική απόφαση, κατόπιν εισήγησης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) του Υπουργείου Υγείας.

Επίσης ενημερώνουμε τους Πρωτοετείς Φοιτητές ότι τις επόμενες ημέρες θα  αναρτηθεί ανακοίνωση για την έναρξη των μαθήματων και την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών στο Τμήμα μας.

Παρακαλούμε τους/τις πρωτοετείς φοιτητές/τριες να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος (www.pe.uth.gr) ή/και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/pe.uth.gr/).

Καλωσορίζουμε τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας στο Τμήμα μας και εκ μέρους της διοίκησης του Τμήματος αλλά και του προσωπικού, ευχόμαστε να έχουμε μια Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.

Τρίκαλα 12-9-2022
Από τη Γραμματεία


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr