Ενημέρωση φοιτητών του Τμήματος για την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους 2020-21

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καλωσορίζει όλους τους φοιτητές/τριές του.

Με βάση την πρόσφατη απόφαση της κυβέρνησης τα ΑΕΙ της χώρας τίθενται σε πλήρη λειτουργία με αυξημένα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης τα οποία θα ελέγχονται και για τα οποία τόσο διδάσκοντες όσο και φοιτητές έχουν ευθύνη να τηρούν. Κατά την παρούσα στιγμή ολόκληρη η Π.Ε. Τρικάλων, βρίσκεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων από το Σάββατο 26-09-2020 και ώρα 06.00 έως Σάββατο 10-

10-2020 και ώρα 06.00, δηλαδή για διάστημα 14 ημερών (για περισσότερα:  https://trikalacity.gr/maska- pantoy-kai-aystirotera-metra-kai-ston-dimo-trikkaion/).

Το χειμερινό εξάμηνο 2020-21 θα είναι σίγουρα μια διαφορετική χρονιά για όλους μας – και χρειάζεται όλοι να συμβάλλουμε στην ομαλή λειτουργία του Τμήματος. Ένας αριθμός μαθημάτων σε κάθε εξάμηνο θα διεξαχθεί με μεθόδους εξ αποστάσεως, ενώ ένας αριθμός μαθημάτων θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία τηρώντας συγκεκριμένα πρωτόκολλα και κανόνες. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν από τους υπεύθυνους διδάσκοντες σε κάθε μάθημα. Σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του Τμήματος υπάρχει σχετική σήμανση και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Καλούμε όλους τους φοιτητές/τριες να εγγραφούν στο eclass των μαθημάτων (www.eclass.uth.gr) του αντίστοιχου εξαμήνου που θα παρακολουθήσουν, ώστε να έχουν ενημέρωση για τον τρόπο διεξαγωγής του κάθε μαθήματος.

Το ακαδημαϊκό εξάμηνο 2020-21 θα ξεκινήσει ως εξής:

•     Επίσημη έναρξη μαθημάτων για 2ο, 3ο και 4ο έτος την Πέμπτη 1/10. Αν υπάρχουν ιδιαίτερα θέματα για την έναρξη κάποιου μαθήματος, παρακαλούνται οι φοιτητές να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στο eclass των μαθημάτων.

•     Για το 1ο έτος θα βγει ξεχωριστή ανακοίνωση (εκτιμώμενη ημερομηνία έναρξης μαθημάτων η Δευτέρα 12 Οκτωβρίου).

Αν υπάρξει περίπτωση αλλαγής στην έναρξη ή διεξαγωγή των μαθημάτων, λόγω COVID-19, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ειδική απόφαση του Υπουργείου ή/και της Συγκλήτου.

Η σίτιση γίνεται σε πακέτο, ενώ η βιβλιοθήκη λειτουργεί επίσης με ειδικούς όρους (http://www.pe.uth.gr/index.php/grammateia/leitourgia-vivliothikis). Προς το παρόν, δε λειτουργεί το αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης και η αίθουσα Η/Υ για τους φοιτητές.

Μολονότι στο Τμήμα μας, όπως έχετε διαπιστώσει, καταβάλλουμε προσπάθεια για την εξασφάλιση κατάλληλων συνθηκών για τη διεξαγωγή μαθημάτων, για όλα τα μαθήματα με φυσική παρουσία, συστήνεται στους φοιτητές/τριες να προμηθευτούν για προσωπική τους χρήση: μάσκα προσώπου (πολλαπλών χρήσεων ή μιας χρήσης), αντισηπτικό gel σε μικρό μπουκαλάκι ή/και πανάκια αντισηπτικά.

Παρακαλούμε όλους τους φοιτητές/τριες μας να παρακολουθούν τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος (www.pe.uth.gr) ή/και την επίσημη σελίδα μας στο Facebook (https://www.facebook.com/pe.uth.gr/) για ανακοινώσεις και άλλο υλικό.

Καλωσορίζουμε τους φοιτητές μας σε αυτή την επανεκκίνηση της εκπαίδευσης και, εκ μέρους της διοίκησης του Τμήματος αλλά και του προσωπικού, ευχόμαστε να έχουμε μια Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά.


Ο Πρόεδρος του Τμήματος,

Διγγελίδης Νικόλαος

Καθηγητής


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr