Ανακοίνωση για την Πρακτική Άσκηση

 

Οι φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση το δίμηνο Φεβρουάριο–Μάρτιο, καλούνται έως 31 Δεκεμβρίου 2020 να στείλουν τα δικαιολογητικά τους στο email: praktiki.pe@uth.gr, με όνομα κάθε αρχείου όπως ενημερώθηκαν στην παρουσίαση –ενημέρωση (π.χ. Επίθετο Όνομα-ΙΚΑ, Επίθετο Όνομα ΑΜΚΑ) και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά Αίτηση Εγγραφής. Καλό είναι να επικοινωνήσουν με τους φορείς τους ώστε να πάρουν τον κωδικό, για να μπορούν να υποβάλλουν καρτέλα πρακτικής, για την οποία θα ενημερωθούν πότε να την υποβάλλουν σε επόμενη ανακοίνωση (όλη η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά). Καθώς η πρακτική άσκηση με φυσική παρουσία βρίσκεται σε αναστολή, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την πραγματοποίηση ή μη της πρακτικής άσκησης τους παραπάνω μήνες.

Προσοχή:
• στην Αίτηση Εγγραφής να συμπληρωθεί το email που χρησιμοποιείται πιο πολύ και όχι απαραίτητα του πανεπιστήμιου, αν το δεύτερο δεν χρησιμοποιείται.
• Όσοι φοιτητές/τριες έχουν στείλει τα δικαιολογητικά τους και έχουν κάνει Αίτηση Εγγραφής, δεν χρειάζεται να ξανακάνουν τίποτα από τα παραπάνω. Χρειάζεται μόνο να στείλουν στο παραπάνω email το ονοματεπώνυμό τους και ότι ενδιαφέρονται να κάνουν πρακτική το δίμηνο Φεβρουάριο-Μάρτιο. Για όσους ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση άλλο χρονικό διάστημα θα υπάρξει άλλη ανακοίνωση.

Δίνεται μία συνέχεια διαδικαστικά για την πρακτική άσκηση, ωστόσο τηρώντας πάντα τις αποφάσεις για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την έναρξη πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης, η οποία βρίσκεται σε αναστολή.


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr