Πρακτική Ασκηση - Β” Κύκλος – Παρουσίαση ενημέρωσης Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Ακ. Έτος 2023-24

 

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Με την παρούσα δημοσίευση σηματοδοτείται η έναρξη του Β’ Κύκλου διαστήματος Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού για θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω του προγράμματος «Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή ΕΣΠΑ 2021-2027» που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Η περίοδος υλοποίησης της πρακτικής άσκησης παρατείνεται αυτοδίκαια σύμφωνα με την προβλεπόμενη ημερομηνία λήξης της Τροποποίησης Απόφασης Ένταξης της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας» για τη μεταφορά της ΠΑΔΚΣ 2021-2027, με επέκταση χρονοδιαγράμματος πέραν της 31ης /12/2023. Το χρονικό διάστημα των Αιτήσεων ορίζεται από 1 Μαρτίου 2024 και ώρα 15.00 (έναρξη) έως Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024 και ώρα 20.00 (λήξη).

Καμία Αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, μετά τη λήξη του.
Μετά τη λήξη της προθεσμίας θα ακολουθήσει η μοριοδότηση των υποψηφίων και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα του Τμήματος και της Πρακτικής Άσκησης. Το αρχείο pdf που ακολουθεί είναι χρήσιμο να το συμβουλευτείτε, καθώς έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, προϋποθέσεις και οδηγίες.

Οι  Αιτήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα υποβληθούν μέσω του νέου Πληροφοριακού Συστήματος του Γραφείου ΠΑ στην διεύθυνση: https://pa-infosys.uth.gr  Η σύνδεση σας θα υλοποιηθεί με τον προσωπικό Λογαριασμό Π.Θ., εφόσον συνδεθείτε απομακρυσμένα μέσω του VPN του ΠΘ ή από Η/Υ εντός του δικτύου του Ιδρύματος. 

Παρουσίαση ΤΕΦΑΑ 2023-2024 _ Β' Κύκλος 

Οδηγίες υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο νέο ΠΣ


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr