ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 - ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ-ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ, ΜΚ1126

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Η εξέταση στο μάθημα ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΑ-ΕΡΓΟΣΠΙΡΟΜΕΤΡΙΑ θα γίνει μέσω του MS forms, τη Δευτέρα 31/8/20 και ώρα 11:00-12:15, σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων το οποίο έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Τμήματος.  

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε αυτό το μάθημα έχουν δικαίωμα να εξεταστούν όσοι το παρακολούθησαν το Χειμερινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους και συμπλήρωσαν τις απαραίτητες παρουσίες. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε δηλώσει το μάθημα με επιτυχία στο σύστημα. 

Για όσους έχουν παρακολουθήσει σε παρελθόντα έτη το μάθημα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ, θα βγεί αντίστοιχη ανακοίνωση στο e-class ή στα φοιτητικά θέματα στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Επίσης θα ενημερωθείτε με mail. 

Για να μπορέσετε να εξεταστείτε στο μάθημα θα πρέπει:

1. Να έχετε κάνει εγγραφή στο Microsoft office 365 ώστε να έχετε πρόσβαση στο MS teams και στο Microsoft forms. Θα πάρετε mail με το Link με το οποίο θα συνδεθείτε για την εξέταση. 

2. Να έχετε στη διάθεσή σας υπολογιστή και σύνδεση στο διαδίκτυο. 

3. Να έχετε κάνει εγγραφή στο MS teams στο αντίστοιχο μάθημα. Ο κωδικός του μαθήματος είναι zvo7kgj. 

3. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης θα πρέπει να συνδεθείτε στο MS teams για να γίνει η πιστοποίηση σας με την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα. Θα λάβετε στο Mail και τον κωδικό με τον οποίο θα συνδεθείτε στο αντίστοιχο team. Επομένως, θα πρέπει να έχετε στη διάθεσή σας κάμερα και μικρόφωνο. Στη συνέχεια θα συνδεθείτε στο Microsoft forms για την εξέταση. 

4. Η εξέταση θα γίνει με ανοιχτές κάμερες και διαθέσιμα μικρόφωνα για τυχόν διευκρινήσεις. 

Όταν λάβετε κωδικούς και link, παρακαλώ να συνδεθείτε ώστε να διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αν υπάρχει να με ενημερώσετε ώστε να αντιμετωπιστεί έγκαιρα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η υπεύθυνη του μαθήματος,

Δελή Χαρά

 


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr