ΜΚ1013_"Ανάπτυξη της Δύναμης και της Ισχύος" - Yπερσύνδεσμος (link) εξετάσεων

 

Αγαπητοί φοιτητές,

όπως έχετε πληροφορηθεί από τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του τμήματος, οι εξετάσεις του μαθήματος θα γίνουν ηλεκτρονικά με τη χρήση του MsForms σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί (Τετάρτη 23/06/2021, 11:00π.μ.). Οι εξετάσεις αφορούν όλους τους φοιτητές (παρελθόντων ετών, επι πτυχίο).

Το link που θα πρέπει να ανοίξετε για να ξεκινήσει η εξέταση είναι το παρακάτω:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlQimAeRGgm1PhnRLIs9buo9UMEI2MUtIS0dNVVdLM0FaOUlNQ1VHNVAyNi4u

Το link θα ενεργοποιηθεί για να μπορείτε να μπείτε στις εξετάσεις την Τετάρτη 23/06/2021 στις 11:00π.μ. έως τις 11:30 π.μ.. Οι εξετάσεις διαρκούν 30 λεπτά.

 ΠΡΟΣΟΧΗ

Η πρώτη ερώτηση αφορά τα στοιχεία σας. Πληκτρολογήστε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ όπως αναφέρεται στο παράδειγμα, πρώτα το επίθετό σας !!!

  • διαβάστε καλά και κατανοείστε τι ζητάει η κάθε ερώτηση.
  • κάποιες ερωτήσεις ζητούν να βρείτε και να επιλέξετε το λανθασμένο.
  • μη ξεχάσετε να απαντήσετε κάποια ερώτηση.
  • όταν ολοκληρώσετε την συμπλήρωση θα πρέπει να κάνετε άμεσα υποβολή της φόρμας πριν τη λήξη του χρόνου εξέτασης (πριν τις 11:30π.μ.).

Αφού πατήσετε το link και ξεκινήσουν οι εξετάσεις θα πρέπει να υποβάλετε τη φόρμα πριν λήξη του χρόνου εξέτασης (πριν τις 11:30π.μ. σύμφωνα με το ενσωματωμένο ρολόι του MsForms), διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα καταγραφεί καμία από τις απαντήσεις σας. Αν γίνει αυτό δεν υπάρχει λύση, δυστυχώς θα χάσετε τις εξετάσεις.

Ο χρόνος εξέτασης είναι συγκεκριμένος και προσαρμοσμένος στον αριθμό των ερωτήσεων. Γι’ αυτό το λόγο προσοχή και συγκέντρωση διότι ο χρόνος αυτός είναι οριακός.

Τα θέματα είναι διαφορετικά για τον κάθε έναν από εσάς (τυχαία επιλογή) και πρέπει να απαντάτε γρήγορα διότι όπως είπαμε ο χρόνος είναι οριακός. Το είδος των θεμάτων είναι: απλής επιλογής, σωστού – λάθους, αντιστοίχισης κ.α.

 Καλή επιτυχία


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr