Πλατφόρμα MS-Teams

Αγαπητοί φοιτητές, έχουν αρχίσει ήδη μαθήματα εξ αποστάσεως. Σας ενημερώνουμε ότι:

1. Από το Τμήμα σας ή τον Καθηγητή σας θα ενημερωθείτε μέσω της πλατφόρμας e-class (http://eclass.uth.gr) για το αν το μάθημά του θα γίνει διαδικτυακά και με ποιόν τρόπο.

2. Μέσω της πλατφόρμας eclass ο υπεύθυνος διδάσκων θα αναρτήσει τον κωδικό συμμετοχής στο μάθημα τον οποίο και θα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να έχετε πρόσβαση στο μάθημα μέσω της πλατφόρμας MS-Teams. Επίσης, οι κωδικοί συμμετοχής σε μάθημα (για το MS-Teams) θα αναρτηθούν και στο πρόγραμμα της ηλ.γραμματείας αντίστοιχα σε κάθε μάθημα.

3. Αν ενημερωθείτε πως το μάθημα θα γίνει μέσω της πλατφόρμας MS-TEAMS, για να ετοιμάσετε την συσκευή (pc, tablet, mobile phone) από την οποία θα παρακολουθήσετε το μάθημα, πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες https://it.uth.gr/kb/ms-teams-syndesi-kai-hrisi. Σύντομα στον ίδιο σύνδεσμο θα είναι διαθέσιμο και σχετικό βίντεο. 

4.Προκειμένου να μπορέσετε να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας MS-Teams και να παρακολουθήσετε τα online μαθήματα, θα πρέπει να έχετε συνδεθεί έστω μια φορά στο delos@o365.grnet.gr με χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού. Εφόσον το κάνετε μια φορά δεν χρειάζεται να το ξανακάνετε στο μέλλον.

5. Για τυχόν προβλήματα που θα συναντήσετε παρακαλούμε στείλτε μήνυμα στο teledu@uth.gr

6. Δείτε από τον σύνδεσμο https://support.office.com/el-gr/teams πολλά και αναλυτικά βίντεο

Οι παραπάνω οδηγίες μπορεί να αναθεωρηθούν καθώς εξελίσσεται η δράση.

Δείτε παρακάτω βίντεο εκμάθησης

Image
Image