Τελετή αναγόρευσης/αποφοίτησης στο ΤΕΦΑΑ ΠΘ

 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί oρκωμοσία στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων, παρουσία του Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή, κου Θεοδωράκη Ιωάννη.

Λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών, με γνώμονα την ασφάλεια των συμμετεχόντων  το Πρόγραμμα της Τελετής διαμορφώνεται ως εξής:

Η πρώτη ομάδα συμμετεχόντων θα ορκιστεί στις 11:00 π.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι Διδάκτορες και οι απόφοιτοι/ες των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η αναγόρευση των Διδακτόρων και στη συνέχεια η απονομή διπλωμάτων στους απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

  • Ώρα προσέλευσης 10:30 π.μ.
  • Έναρξη Τελετής 11:00 π.μ.

Η δεύτερη ομάδα συμμετεχόντων θα ορκιστεί στις 12:00 μ.μ. Στην ορκωμοσία αυτή θα συμμετέχουν αποκλειστικά οι απόφοιτοι/ες του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

  • Ώρα προσέλευσης 11:30 π.μ.
  • Έναρξη Τελετής 12:00 μ.

**Τονίζεται αυστηρά ότι σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να γίνει χρήση κομφετί, σερπαντίνας, κόρνας κτλ, είτε από τους αποφοίτους/ες ή από τους συνοδούς τους, σε ΟΛΟΥΣ τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του Τμήματος.


Γραμματεία Τμήματος
04/11/2022


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Γραμματεία Μεταπτυχιακών

Επικοινωνία

24310-47019

msc@pe.uth.gr