Δελτίο τύπου για το 1ο Συνέδριο Νέων Ερευνητών Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού & Διαιτολογίας

 

Το Σάββατο 18 Μαρτίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Συνέδριο Νέων Ερευνητών της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας. Περισσότερα από 120 άτομα συμμετείχαν και παρακολούθησαν ενεργά τις εργασίες του Συνεδρίου. Έγιναν συνολικά 38 επιστημονικές ανακοινώσεις, παρουσιάσεις ερευνητικών προτάσεων υποψήφιων διδακτόρων, παρουσιάσεις προόδου και ερευνητικού έργου των υποψήφιων διδακτόρων, παρουσιάσεις μεταπτυχιακών και πτυχιακών διατριβών.

Το επίπεδο των παρουσιάσεων ήταν εξαιρετικό και όλοι οι φοιτητές και φοιτήτριες προσήλθαν άριστα προετοιμασμένοι με την καθοδήγηση των καθηγητών τους. Στο ίδιο υψηλό επίπεδο ήταν οι ερωτήσεις και η συζήτηση γύρω από κάθε παρουσίαση, ενώ οι φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής μας ανταποκρίθηκαν με γνήσια επιστημονική επάρκεια. Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια αυτή θα διευρυνθεί και θα συνεχίσει να εξελίσσεται μελλοντικά υπηρετώντας την αποστολή του Πανεπιστημίου στην προαγωγή της γνώσης.

Θερμά συγχαρητήρια στους φοιτητές και φοιτήτριες που έδωσαν το παρών με την ενεργό συμμετοχή τους, στους διδάσκοντες και διδάσκουσες που καθοδήγησαν επάξια όσους ανέλαβαν την ευθύνη να παρουσιάσουν την εργασία τους και σε όλο το προσωπικό της Σχολής που συμμετείχε ενεργά στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Σακελλαρίου Παναγιώτη (διαχείριση ιστοσελίδας και υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα), τον κ.Γαλάνη Ευάγγελο και την κα Μήτρου Γεωργία (οργάνωση του Συνεδρίου, πρακτικά & πρόγραμμα), τον κ.Κωστή Δημήτρη (προσφορά μεσημεριανού γεύματος), τον κ.Τάνα Κώστα (φωτογραφική κάλυψη), όλους τους εθελοντές φοιτητές/τριες που συνέβαλλαν στην οργανωτική επιτυχία.

 

Εκ μέρους της οργανωτικής επιτροπής,

Αθανάσιος Παπαϊωάννου,
Καθηγητής & Κοσμήτορας Σ.Ε.Φ.Α.Α.Δ.

Νικόλαος Διγγελίδης,
Καθηγητής & Πρόεδρος Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Αθανάσιος Μανούρας,
Καθηγητής & Πρόεδρος Τ.Δ.Δ.


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr