Ανακοίνωση για κατάθεση αιτήσεων ορκωμοσίας 29ης Μαρτίου 2022

 

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

Σας ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα μας θα πραγματοποιηθεί Ορκωμοσία δια ζώσης  την Τρίτη  29 Μαρτίου 2022 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ στις Καρυές Τρικάλων. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί, αφού συμπληρωθούν οι αιτήσεις των υποψηφίων.

Παρακαλούμε να ακολουθηθούν όλα τα παρακάτω βήματα (Α, Β, Γ, Δ).

Α. Ενημέρωση Γραμματείας Τμήματος για πρόθεση ορκωμοσίας

Καλούνται οι Φοιτητές/τριες του Τμήματος, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την λήψη πτυχίου και έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους,  και την Πρακτική Άσκηση (έως 28-2- 2022) και επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ορκωμοσία να καταθέσουν αίτηση μέχρι την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 στο email, info-pe@uth.gr.

Παρακαλώ να κατεβάσετε την Αίτηση Ορκωμοσίας από εδώ (αίτηση ορκωμοσίας)

Β. Παράδοση  απαραίτητων εγγράφων

 Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι παρακαλούνται να  παραδώσουν:

  • Ακαδημαϊκή ταυτότητα–πάσο (Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κατατίθεται η δήλωση απώλειας ή κλοπής που έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα)
  • Απόκομμα λογαριασμού από την κατάθεση στην τράπεζα του ποσού των 4,96 ευρώ εάν επιθυμούν το πτυχίο να εκτυπωθεί σε πάπυρο. Πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται το όνομα του υποψήφιου πτυχιούχου (Αριθ. λογαριασμού Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Εθνική Τράπεζα IBAN GR 5801102010000020148061664).
  • Επισυνάπτεται Παράβολο πληρωμής (για όσους/ες επιθυμούν να εκδοθεί το πτυχίο σε πάπυρο). Κατεβάστε το αρχείο (word) απο εδώ

Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι παρακαλούνται όπως αιτηθούν για την έκδοση Βεβαίωσης μη Οφειλής Βιβλίων  (Στοιχεία Μηνύματος – Θέμα)  μέσω της σελίδας  http://www.lib.uth.gr/LWS/el/contact/contact.asp  ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 24310-47051 (κ Μαυρομάτη Στέφανο, Βιβλιοθήκη ΤΕΦΑΑ)

Γ. Συμπλήρωση ερωτηματολογίου ικανοποίησης φοιτητών/τριών ΤΕΦΑΑ

Πριν από την ορκωμοσία παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες να αφιερώσουν 10 λεπτά για τη συμμετοχή τους στην Έρευνα Ικανοποίησης Φοιτητών/τριών ΤΕΦΑΑ. Η συμμετοχή τους θα βοηθήσει να αξιολογήσουμε ορισμένες παραμέτρους για την ποιότητα των σπουδών και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι απαντήσεις είναι αυστηρά ανώνυμες.

Για να συμμετέχετε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlQi0OUQnGppJm6EXLBDvfLhUMUFCOFFIV0JMUDU2VjlYVk5DMUVKVUpRRC4u

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

Δ. Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας

Παρακαλούμε στην παρακάτω φόρμα να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ζητάμε τα στοιχεία αυτά για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε στο μέλλον για δράσεις του Τμήματος

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlRIAt8MvuQZGsCQ3RJ3-WrtUNE9YVEFSQURFQ1EyNVNNVFhONEVZVEhXRy4u

Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με την ακριβή ώρα και οδηγίες για την Τελετή Ορκωμοσίας.

                                                                       

Τρίκαλα 2-3-2022

Από τη  Γραμματεία του Τμήματος


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Γραμματεία Μεταπτυχιακών

Επικοινωνία

24310-47019

msc@pe.uth.gr