Συνέχιση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του Τμήματος εξ αποστάσεως

 

 

logo

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Με σημερινή απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα για την εξέλιξη της πανδημίας, όλη η εκπαιδευτική λειτουργία μεταφέρεται σε εξ αποστάσεως διδασκαλία για όλα τα μαθήματα (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά). Η απόφαση ισχύει από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι νεωτέρας.

Εντός των επόμενων 2 ημερών θα ανακοινωθεί το επικαιροποιημένο ωρολόγιο πρόγραμμα του χειμερινού εξαμήνου, το οποίο, ως επί το πλείστον, θα είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που ισχύει τώρα, όμως τα μαθήματα θα υλοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams.

Όλοι οι διδάσκοντες/ουσες θα ανακοινώσουν στο eclass (https://eclass.uth.gr/) τον κωδικό του μαθήματός τους στο Microsoft Teams που απαιτείται για τη συμμετοχή στα μαθήματα. Παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά για σχετική πληροφόρηση στο email που έχετε από το Πανεπιστήμιο και στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Οι διοικητικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες υποστήριξης/σίτισης κτλ., εξακολουθούν να λειτουργούν όπως και στην παρούσα στιγμή. Εξακολουθούν επίσης να ισχύουν τα μέτρα προστασίας που έχουν ληφθεί για την παραλαβή πακέτου από το εστιατόριο, χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων κτλ.

Ας αξιοποιήσουμε την εμπειρία που αποκτήσαμε το εαρινό εξάμηνο και ας συγκεντρωθούμε στο να γίνουμε καλύτεροι. Να προσέχετε την υγεία σας και για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρχει άμεση ενημέρωση.

Με εκτίμηση,

Νικόλαος Διγγελίδης,

Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος


Εκτύπωση   Email