Αποτελέσματα Πρακτικής Ασκησης για το Ακαδ.Ετος 2022-2023

Αγαπητοί/τές φοιτητές/τριες,
Στο αρχείο που ακολουθεί βρίσκεται η λίστα κατάταξης των φοιτητών/τριών (με αριθμό φοιτητικού μητρώου ΑΕΜ) για θέσεις του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος Πρακτικής Άσκησης από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (ΕΠ ΑΝΑΔ ΕΔΒΜ)ΕΣΠΑ 2014-2020. Τα αποτελέσματα αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 σύμφωνα με τη θεσμοθέτηση του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού.
Από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων ξεκινάει και το διάστημα ενστάσεων, το οποίο έχει χρονική διάρκεια 5 εργάσιμες ημέρες. Με το πέρας του διαστήματος ενστάσεων και εφόσον δε δηλωθεί κάποια ένσταση που να τροποποιεί τη σειρά/επιλογή των αιτούντων, τα αποτελέσματα ανάγονται σε οριστικά.
Σε αυτήν την περίπτωση, για όλους/ες τους/τις φοιτητές/τριες που βρίσκονται στη λίστα επιτυχόντων-ωφελούμενων, και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση το δίμηνο Απρίλιο-Μάϊο, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες διαδικασίες έως και 14 Μαρτίου 2023:

  1. Αίτηση Εγγραφής (στο pa.uth.gr)
  2. Αποστολή Δικαιολογητικών και Στοιχείων φορέα στο email: praktiki.pe@uth.gr Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να στέλνονται με όνομα κάθε αρχείου το ονοματεπώνυμο του/της φοιτητή/τριας και τι περιλαμβάνει το αρχείο, π.χ. Ονοματεπώνυμο_ΑΜΚΑ
  3. Καρτέλα Πρακτικής (στο pa.uth.gr, Για την υποβολή της Καρτέλας Πρακτικής πρέπει να έχετε επικοινωνήσει με το φορέα για να λάβετε τον κωδικό)

Για τους/τις φοιτητές/τριες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την Πρακτική τους Άσκηση επόμενο δίμηνο, Μάϊο-Ιούνιο, Ιούνιο-Ιούλιο, ή αργότερα, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση με άλλες προθεσμίες. Παρακαλώ κάθε φοιτητής/τρια να ακολουθεί τις απαραίτητες διαδικασίες σύμφωνα με τις προθεσμίες που δίνονται για το δίμηνο που επιθυμεί.
Οι φοιτητές/τριες μπορούν συμβουλεύονται τις οδηγίες για τη διαδικασία της Πρακτικής Άσκησης του τμήματός, όπως αυτές δόθηκαν στη σχετική εκδήλωση ενημέρωσης και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της πρακτικής άσκησης και του τμήματος. Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το γραφείο Πρακτικής Άσκησης στο 24310-47058 και στο email: praktiki.pe@uth.gr

Πρακτικό Επιτροπής Αξιολόγησης (αρχείο pdf)

Τρίκαλα 07/03/2023

 


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr