Ανακοίνωση για κατάθεση αιτήσεων ορκωμοσίας

Σας ενημερώνουμε ότι στο Τμήμα μας θα πραγματοποιηθεί Ορκωμοσία με Τηλεδιάσκεψη την Τετάρτη  31 Μαρτίου 2021. Παρακαλούμε να προσεχθούν τα παρακάτω 4 βήματα:

Α. Ενημέρωση Γραμματείας Τμήματος για πρόθεση ορκωμοσίας

Καλούνται οι Φοιτητές/τριες του Τμήματος, που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για την λήψη πτυχίου και επιθυμούν να συμμετέχουν στην Ορκωμοσία με Τηλεδιάσκεψη να καταθέσουν αίτηση μέχρι 14 Μαρτίου 2021 στο email, info-pe@uth.gr.

Β. Ταχυδρόμηση απαραίτητων εγγράφων

 Οι υποψήφιοι πτυχιούχοι παρακαλούνται να ταχυδρομήσουν μέχρι Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021  στη Γραμματεία του Τμήματος  τα εξής:

  • · Ακαδημαϊκή ταυτότητα–πάσο (Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής κατατίθεται η δήλωση απώλειας ή κλοπής που έχει υποβληθεί στο Αστυνομικό Τμήμα)
  • · Απόκομμα λογαριασμού από την κατάθεση στην τράπεζα του ποσού των 4,96 ευρώ εάν επιθυμούν το πτυχίο να εκτυπωθεί σε πάπυρο. Πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρεται το όνομα του υποψήφιου πτυχιούχου (Αριθ. λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας GR 5801102010000020148061664)

Η  Διεύθυνση της Γραμματείας είναι η ακόλουθη:

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
Γραμματεία Τμήματος
Καρυές, Τρίκαλα
42100

στο 24310-47051 ή μέσω της σελίδας  http://www.lib.uth.gr/LWS/el/contact/contact.asp για  Έκδοση Βεβαίωσης μη Οφειλής Βιβλίων  (Στοιχεία Μηνύματος – Θέμα).

Γ. Συμπλήρωση ερωτηματολογίου ικανοποίησης φοιτητών/τριών ΤΕΦΑΑ        

Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στην Έρευνα Ικανοποίησης Φοιτητών/τριών ΤΕΦΑΑ πριν από την ορκωμοσία. Η συμμετοχή είναι εθελοντική, ωστόσο θα βοηθήσει να αξιολογήσουμε ορισμένες παραμέτρους για την ποιότητα των σπουδών, των παρεχόμενων υπηρεσιών κτλ. Οι απαντήσεις είναι αυστηρά ανώνυμες. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας. Για να συμμετέχετε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlQi0OUQnGppJm6EXLBDvfLhUMUFCOFFIV0JMUDU2VjlYVk5DMUVKVUpRRC4u

 

Δ. Συμπλήρωση στοιχείων επικοινωνίας

Προαιρετικά, παρακαλούμε στην παρακάτω φόρμα να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ζητάμε τα στοιχεία αυτά για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε στο μέλλον για δράσεις του Τμήματος

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlRIAt8MvuQZGsCQ3RJ3-WrtUNE9YVEFSQURFQ1EyNVNNVFhONEVZVEhXRy4u     

 

Θα ακολουθήσει νέα Ανακοίνωση για την ώρα και οδηγίες για τον τρόπο σύνδεσης με την Τηλεδιάσκεψη.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

                    

                                                                                                                             


Εκτύπωση   Email

Πληροφορίες

Ωράριο Λειτουργίας

Η Γραμματεία Λειτουργεί

Δευτέρα - Παρασκευή

8πμ έως 3μμ

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού (θυρίδα)

11πμ έως 1μμ

Επικοινωνία

Βιβλιοθήκη

24310-47051
libphys@uth.gr


Γραμματεία
Μεταπτυχιακών

24310-47019
msc@pe.uth.gr