ΜE0050 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές στη Φυσική Αγωγή και στον Αθλητισμό ΙΙ - Αποστολή υπερσυνδέσμου (link) εξετάσεων Σεπτ 2021

Αγαπητοί φοιτητές, σύμφωνα με το πρόγραμμα εξεταστικής, οι εξετάσεις του μαθήματος θα γίνουν ηλεκτρονικά με τη χρήση του MsForms  τη Τρίτη 14/09/2021, 09:30π.μ.

Το link που θα πρέπει να ανοίξετε για να ξεκινήσει η εξέταση είναι το παρακάτω:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlTuYRU00mvtPmh1HMIx568ZUQVZDWTM0QzlGSENPR0hZUDExQUxLOERZUy4u

Το link θα ενεργοποιηθεί για να μπορείτε να μπείτε στις εξετάσεις την Τρίτη 14/09/2021 στις 09:30π.μ. έως τις 10:15 π.μ.. Οι εξετάσεις διαρκούν 45 λεπτά.

 ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Η πρώτη ερώτηση αφορά τα στοιχεία σας. Πληκτρολογήστε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ πρώτα το επίθετό σας και μετά το όνομά σας !!!
  • Η δεύτερη ερώτηση αφορά τον Αρ Μητρώου σας
  • διαβάστε καλά και κατανοείστε τι ζητάει η κάθε ερώτηση.
  • μη ξεχάσετε να απαντήσετε κάποια ερώτηση.
  • όταν ολοκληρώσετε την συμπλήρωση θα πρέπει να κάνετε άμεσα υποβολή της φόρμας πριν τη λήξη του χρόνου εξέτασης (πριν τις 10:15π.μ.).

Αφού πατήσετε το link και ξεκινήσουν οι εξετάσεις θα πρέπει να υποβάλετε τη φόρμα πριν λήξη του χρόνου εξέτασης (πριν τις 10:15π.μ. σύμφωνα με το ενσωματωμένο ρολόι του MsForms), διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα καταγραφεί καμία από τις απαντήσεις σας. Αν γίνει αυτό δεν υπάρχει λύση, δυστυχώς θα χάσετε τις εξετάσεις.

Ο χρόνος εξέτασης είναι συγκεκριμένος και προσαρμοσμένος στον αριθμό των ερωτήσεων. Γι’ αυτό το λόγο προσοχή και συγκέντρωση διότι ο χρόνος αυτός είναι οριακός.

Τα θέματα είναι διαφορετικά για τον κάθε έναν από εσάς (τυχαία επιλογή) και πρέπει να απαντάτε γρήγορα διότι όπως είπαμε ο χρόνος είναι οριακός. Το είδος των θεμάτων είναι: απλής επιλογής, σωστού – λάθους, αντιστοίχισης κ.α.

 Καλή επιτυχία

Ο Διδάσκων
Βασίλης Μπούγλας
ΕΔΙΠ Πληροφορικής


Εκτύπωση   Email