ΕΠΕΙΓΟΝ - Ανακοίνωση για εξ' αποστάσεως μαθήματα

 

logotefaagr

 

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, προκειμένου να μη χαθεί το εξάμηνο, έχει παρθεί απόφαση για να συνεχιστεί η εκπαιδευτική διαδικασία μέσω τηλε-εκπαίδευσης για όλα τα μαθήματα. Προφανώς δεν μπορούν να γίνουν όλα όσα θα θέλαμε με αυτό τον τρόπο, ωστόσο υπάρχει ανάγκη να προσαρμοστούμε με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που δε γνωρίζουμε πόσο μπορεί να κρατήσει και να συνεχίσουμε το έργο μας.

Τη Δευτέρα 23 Μαρτίου θα είναι η πρώτη μέρα εκκίνησης αυτών των μαθημάτων. Μέσα στις επόμενες ώρες/ημέρες - το αργότερο μέσα στο Σαββατοκύριακο: α) θα βγει νέο ωρολόγιο πρόγραμμα και β) θα λάβετε περισσότερες οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

Παρακαλώ παρακολουθείτε το email που σας έχει δοθεί από το Πανεπιστήμιο και την επίσημη σελίδα του Τμήματος στο Facebook https://www.facebook.com/pe.uth.gr/[1] (κάντε κλικ κατευθείαν πάνω στο σύνδεσμο και γραφτείτε για να ενημερώνεστε) όπου αναλόγως αναρτώνται ανακοινώσεις.

Εκ μέρους του προσωπικού, εύχομαι όλοι να είστε καλά όπως και οι οικογένειές σας.

Με εκτίμηση,

Διγγελίδης Νικόλαος

Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος

 

[1] Προσοχή: Υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες του χρησιμοποιούν το όνομα «ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας» ή βάζουν ακόμη και το “Official page”, ενώ δεν είναι η επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος. Η ΜΟΝΗ επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος στο Facebook είναι αυτή https://www.facebook.com/pe.uth.gr/.


Εκτύπωση   Email