Πρακτική Άσκηση Ειδικοτήτων ΜΚ2020

Αγαπητοί/τες  φοιτητές/τριες,

Σχετικά με το μάθημα ¨Πρακτική Ειδικοτήτων - Πρακτική Άσκηση ΜΚ2020¨ που αναφέρεται στο πρόγραμμα του Η΄ εξαμήνου την Παρασκευή 16:40-18:10, ενημερώνουμε ότι δεν πραγματοποιείται ούτε  παρακολουθείται μέσω MS TEAMS. Η παρουσία του μαθήματος στο πρόγραμμα απλά αντικατοπτρίζει την πρακτική μέσω ΕΣΠΑ που θα ολοκληρώσετε όλοι.

Όσον αφορά την έναρξη της πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ, όπως γνωρίζετε αυτή βρίσκεται σε αναστολή λόγω covid. Το θετικό είναι ότι οι περισσότεροι ολοκληρώσατε την διαδικασία κατάθεσης των δικαιολογητικών που σας ζητήθηκε, γιατί είναι μία χρονοβόρα διαδικασία και έτσι καλύφθηκε ένα σημαντικό κομμάτι προετοιμασίας για την πρακτική άσκηση. Όσο αναφορά τα δικαιολογητικά σας, θα ενημερωθείτε με email αν είναι εντάξει ή αν χρειάζεται να στείλετε κάτι άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, μόλις έχουμε νεότερα για την επανέναρξη της πρακτικής άσκησης, δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος για τη συλλογή εντύπων.

Σε περίπτωση που η πρακτική άσκηση ξεκινήσει και πάλι, θα ενημερωθείτε άμεσα με σχετική ανακοίνωση για τα επόμενα βήματα που χρειάζεται να κάνετε, τηρώντας πάντα τις αποφάσεις για τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε περίπτωση που η πρακτική άσκηση δεν ξεκινήσει, θα υπάρξει μέριμνα για την ολοκλήρωση του μαθήματος της πρακτικής με διαφορετικό  τρόπο για τον οποίο θα ενημερωθείτε εγκαίρως στην διάρκεια του εξαμήνου.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο πρακτικής άσκησης στο email: praktiki.pe@uth.gr  και στο τηλ 24310-47058 καθημερινά 9.00-14.30


Επιστημονικός Υπεύθυνος: Κοκαρίδας Δημήτριος

Διοικητική Υπεύθυνη: Μπουγιέση Μαρία