Πρακτική Άσκηση Ειδικοτήτων (ΜΚ2020) - τελευταία δίμηνα για Πρακτική Άσκηση

 

Όσοι/ες φοιτητές/τριες ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας άσκηση τη φετινή ακαδημαϊκή χρονιά, είναι διαθέσιμα τα ακόλουθα δίμηνα Ιούνιο-Ιούλιο ή Ιούλιο-Αύγουστο και θα πρέπει έως και 30 Απριλίου να κάνετε τα εξής:

  1. Να στείλετε ηλεκτρονικά τα δικαιολογητικά σας στο email: praktiki.pe@uth.gr με όνομα κάθε αρχείου, το ονοματεπώνυμό σας και τι περιλαμβάνει το αρχείο π.χ. Επίθετό σαςΑΜΚΑ, Επίθετό σαςΤαυτότητα. Επίσης στο ίδιο email θα πρέπει να δηλώσετε το δίμηνο στο οποίο θέλετε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας.(Ιούνιο-Ιούλιο ή Ιούλιο–Αύγουστο)
  2. Να υποβάλλετε ηλεκτρονικά Αίτηση Εγγραφής.
  3. Μετά από επικοινωνία με το φορέα στον οποίο θα πραγματοποιήσετε την πρακτική σας, να υποβάλλετε ηλεκτρονικά Καρτέλα Πρακτικής. Ο φορέας στον οποίο θα κάνετε πρακτική θα πρέπει α) Να είναι εγγεγραμμένος ή να κάνει εγγραφή στον ΑΤΛΑ, να ανοίξει και να δημοσιεύσει θέση (ο φορέας για την διαδικασία αυτή μπορεί να ενημερωθεί από τα γραφεία του ΑΤΛΑ στο 2152157860) και β)Να μπορεί να σας δώσει όταν σας ζητηθεί, την έναρξη και τη λήξη ΕΡΓΑΝΗ.

Αναλυτικά, η διαδικασία των παραπάνω βημάτων υπάρχει στην παρουσίαση που σας έγινε και μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του πανεπιστημίου, με τίτλο: Οδηγίες πρακτικής Άσκησης για φοιτητές:
http://www.pe.uth.gr/index.php/spoudes/proptyxiakes-spoudes/praktiki-askisi
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι/ες επιθυμείτε να ορκιστείτε τον Οκτώβριο θα πρέπει να κάνετε πρακτική σε ένα από τα παραπάνω δίμηνα (Ιούνιο-Ιούλιο ή Ιούλιο-Αύγουστο). Μέσα στην εβδομάδα θα αναρτηθούν και τα αποτελέσματα για όσους κάνατε εκ νέου Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
Όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να πραγματοποιήσετε την πρακτική σας, παρακαλώ ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα, η πρακτική θα πρέπει να πραγματοποιηθεί είτε Ιούνιο-Ιούλιο είτε Ιούλιο-Αύγουστο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πρακτική μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο πρακτικής άσκησης στο email: praktiki.pe@uth.gr και στο τηλέφωνο 24310-47058.